Sepiolit for facial cleanser mænd fugtgivende. Pharmaact mænds fugt facial cleansing foam, 130гр skum til vask af ansigt facial cleanser peeling facial scrub cream fra sorte prikker guld urter hydrofile olie

kr45.78 kr104.11

Rabat 10% ved køb af 2 produkter i vores butik

Rabat på 13% ved køb af 3 produkter i vores butik

Rabat 17%, når du køber 4 produkter i vores butik

For at få en rabat, som du er nødt til at gå til sælgers profil, skal du vælge de produkter, som du ønsker at købe i vores butik, så læg dem i kurven og samtidig foretage et køb og en rabat rabat

Koreanere kosmetik. 100% OPRINDELIGE.Levering fra Rusland.Hurtig behandling af ordrer!!!

Skum til vask for mænd.Skum til ansigt vask, der indeholder fugtgivende komponenter.Trænger ind i de dybe lag af huden, renser det og forbereder sig til videre behandling.Tyk blide skum renser huden for snavs og talg.Indeholder anlæg og komponenter.Uden tilsætning af menthol.

Anvendelse: Påfør på håndfladen eller på svamp til at vaske en lille mængde skum, bland det med vand, skum og pisk cirkulære bevægelser vaske dit ansigt.

Volumen: 130 gram


  • Mærke: pharmaact
  • Oprindelse: JP(Oprindelse)
  • Køn: Mand
  • Element Type: Sæbe

Tags: sort hoved rent, enhed for ultralydsrensning af ansigtet, lumispa nuskin, ansigt silicium, facial hifu, ansigt skovl, kinsei, skum til at fjerne hudorm, lumi spa, eye massage stav.

Mararcos
2020-11-27
5/5
The order arrived in short time, thank you seller.
Dinara6710
2020-11-03
5/5
Foam excellent

Du kan også gerne