Klapvogn Tilbehør Støvtæt Regnjakke regnslag PVC Ikke-giftige Smagløst Sikkerhed Insekter Fuld Dækning Vind, Støv Skjold

kr46.66 kr69.68

Funktioner:

Beskyt dine børn mod regn, vind, støv og insekter.

Ikke-giftige og smagløst, sikkert for børn.

Der er sticker til fastsættelse.

Paraplyen vognen har en åndbar luftskrue.

Specifikation:

Materiale: 15 dmm PVC

Tile size: 125*85cm / 49.2*33.5 i

Style: A (paraply vogn model), B (vogn model), C( høj landskab vogn model)

Relevante modeller:

Paraply vogn model er velegnet til mellemstore og store paraply vogn, konventionelle vogn.

Den vogn model er velegnet til vogne og konventionelle høj landskab vogn.

Høj landskab vognen er velegnet til konventionelle høj landskab vogn.

Tips:

1. PVC-materiale, på grund af sæsonudsving lav temperatur og større hårdhed, så overfladen rynker åben for en periode af tid, høj temperatur og vil komme sig naturligt.Det kan bruge en hårtørrer på afstand af ca 30cm varme eller sætte varmt vand til at vaske for hurtigt at genoprette.

2. Efter brug i regnfulde dage, bedes du spredt ud regnslag naturlig lufttørring og samle det, så som at undgå meldug og brand.

3. Regnslag er pakket så hurtigt som det er produceret, så den har en let duft og er ikke et problem med kvaliteten.Tilsæt lidt rengøringsmiddel med varmt vand og lægges i blød i 20 minutter.Tør, og fjern det.

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Baby Klapvogn Regnslag

Drop Shipping Service.

1.Der er ingen der er begrænset lager til at opfylde ordrer på en daglig basis.

2.For USA/CA /RU shipping er hurtigt.

3.Prioritet forsendelse,hurtig levering inden for 48 timer.

4.Ingen faktura eller receip eller salgsfremmende materialer, der er inkluderet.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Frederikshavn-oslo.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem! [relateproductdetail/]


  • Type: Regnslag
  • Mærke: MOJOYCE
  • Model-Nummer: Regnbue cover
  • Materiale: PVC

Tags: pvc regnjakke kvinder, dække klapvogn, iriserende blonder, stol babyzen yoyo, klip barnevogn, pels iriserende, pvc regnjakke, tekstil babyzen yoyo, regnjakke klapvogn, tilbehør baby klapvogn.

Du kan også gerne