Frisørsalon Vinyl Væg Sticker Glas Vægmaleri Decal Flytbare Kunst Tapet Home Decor Fresco Værelse Dekoration DW0106

kr39.03 kr52.78

størrelse

Alle billeder i denne annonce, der ikke repræsenterer den faktiske størrelse af mærkaten.Læs dimensioner på den side for flere produkt detaljer: 1. Den dimensionelle fejl er 1~2cm, fordi det er målt vandret. 2. På grund af størrelsen af design, nogle vægoverføringsbilleder kan have flere dele. 3. Kan tilpasses i størrelsen

Oprindelige fashion simpel luksus familie skåret wall sticker dekorative maleri

Frisørsalon Vinyl Væg Sticker Glas Vægmaleri Decal Flytbare kunst Tapet Home Decor Fresco Værelse Dekoration DW0106

Flere Farver Tilgængelige

Fås i forskellige størrelser og andre farver.Kontakt os og vi vil give dig en rimelig pris.Alle billeder af produktet er fysiske, belysning, computer og overvåger, at forårsage farveforskelle med de faktiske produkter.Den endelige farve, vil være underlagt den faktiske produkt

Hvordan At Installere:

1. Sørg for at overfladen er glat, ikke holde sig på ru eller ujævn overflade. 2. Vælg det sted, du ønsker at anvende, for at rydde op i aske og fedt, holde det rent og tørt. 3. Stick til retningslinjer for det billede, video, eller dine egne ideer. 4. Peel off papiret og så holde fast på væggen, bane fra midten til venstre og højre. 5. For store wall stickers, det tager 2 eller flere folk til at blive perfekt; 6. Vinyl vægoverføringsbilleder er aftagelig, men kan ikke omplaceres. 7. Bare skræl og pasta, ingen lim eller kemikalier.

Q: Kan jeg fjerne mærkaten?

A: Ja, du kan nemt fjerne dem ved langsomt at eksfolierende.Når de anvendes i et køretøj, skal du muligvis har brug for varme for at få hjælp (hårtørrer).

Q: Kan vi lave klistermærker i forskellige størrelser?

Svar: kontakt os for at give dimensioner.Hvis vi kan opfylde dine krav, vil vi give et tilbud.

Q: Kan vi tilpasse de farver, jeg har brug for?

Svar: Ja, vi har mange farver

Q: Kan vi tilpasse nogle klistermærker jeg har brug for?

Svar: Ja, bedes du kontakte os og fortælle os om dine behov, hvis vi kan opfylde dine krav, vil vi give et tilbud.

Levering oplysninger og tjenester

Læs venligst disse vilkår omhyggeligt, før budgivning: 1. Vi accepterer kun betaling via PayPal, skal du kontroller, at du har en gyldig PayPal-konto, før budgivning, kan vi ikke acceptere, at store mængder af E-Kontrol (elektronisk check) 2. Alle varer vil blive afsendt til køber PayPal-adresse.Inden betaling, skal du sørge for, at din adresse i PayPal passer til den adresse, du vil have os til at sende. 3. Alle varer vil blive afsendt inden for 48 timer efter modtagelse af betaling, undtagen i weekenden. 4. I de fleste tilfælde, international shipping tager 15-60 dage.Vi forsøger vores bedste for at give dig de mest pålidelige og billig levering.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den lokale told-og postvæsen.Hvis du er i en fart, kan du efterlade os en besked, før du placerer en ordre.Leveringstid på helligdage (Jul, Kinesisk nytår, osv.) kan være længere end normalt, skal du tilføje 5 til 10 dage, som en forsinkelse for begge. 5. Hvis du har nogen skibsfart problemer, er du velkommen til at kontakte os, vi vil give dig et tilfredsstillende svar.Du behøver ikke gøre casual debatter.Tak igen! 6. Enhver import omkostninger afholdes af køber. 7. Efter at have modtaget den vare, de køber, er tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat. 8. Da din feedback er meget vigtig for udviklingen af vores forretning, og hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade os positiv feedback (fem stjerner).Du har brugt 1 minut, men dette 1 minut er meget vigtigt for os. 9. Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback, vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.tak!

Indretning din bome:En egnet plads kræver ekstraordinære samhusning

Wall Art Skåret Dekorative Klistermærker Vinyl, Dette er en begivenhed, der pryder væggene i alle rum, tilføjer en sjov atmosfære og viser dine vægge til smukke kunstværker, denne enkle og originale design vil være perfekt af.Vælg den størrelse du har lyst til at tilføje et strejf af farve til dit hjem, som supplerer den traditionelle, hvide vægge, og forskellige nuancer er egnet til dine dekoration.Disse billige og af høj kvalitet vinyl materialer, der kan anvendes til en lang tid, og er let at anvende på glatte vægge.Du kan skabe din helt egen stil minutter, og dette wall sticker er den perfekte gave til at dekorere familie venner og familie.

Wall ' s tale

Velkommen Til Min Butik & Nyd Din Shopping!!!Vi er professionel producent af Vinyl Cutting decal sticker .Høj kvalitet af vores vinyl materiale i Kina.Vi kan tilbyde alle former for mode design og personlig produkt i henhold til at opfylde dine krav.Vi vil så give dig rabatter på engros ordrer, bedes du venligst kontakt os for tilbud.Drop-shipping er til rådighed så godt.Du efterlade os en besked om det navn, du vil skrive på mærkaten.Vi anbefaler et navn, men hvis du anmode om vi kan gøre to navne (ingen ekstra pris) Første indledende brev, der er skrevet med store bogstaver, og resten er små bogstaver.Vi vil være glade for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller design-idé, som du måtte have.Vi kan udvikle din egen idé (ingen ekstra pris) Hvis du ikke kan finde ud af, hvor til at forlade de oplysninger,du har gennemført købet,og vi vil kontakte dig.


 • Kvalitet: Vandfast solcreme, ikke-giftige miljø beskyttes
 • Tema: mønster
 • Indhold: graffiti pet væg kunst plakat
 • Mærke: namrace
 • Færdig størrelse: 31x59cm 55x101cm
 • Censor Kode: DW0106
 • Klassificering: Vinduet Klistermærker
 • farve: Sort hvid rød guld brun blå grå lilla grøn orange pink vin rød
 • Hvordan til at tilpasse: kontakt os for shipping størrelse, farve, mængde, før bestilt
 • Velegnet til: frisørsalon glas decal
 • Specifikation: Single-piece Package
 • Pakke Inkluderet: 1 mærkat + 1 ark overførsel
 • Stil: Frisørsalon vægoverføringsbillede wall sticker vægoverføringsbillede
 • Scenarier: VÆGGEN
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Materiale: PVC
 • Øko-Venligt: Øko-venlige art wall sticker
 • mønster: Fly Wall Sticker
 • Model-Nummer: DW0106

Tags: nail salon tapet, hair salon væggen, hair salon wall paper, barbershop tapet, hair salon tapet, baggrund for skønhedssalon, tapet til en frisør-salon, hair salon materiale, 3d salon tapet, frisør-shop baggrund.

Du kan også gerne