Brun Motorcykel Greb Dækker Streamer blindhåndtag Dækker Brake Clutch Håndtaget Kvast Frynser for Harley Yamaha, Honda Chopper

kr41.43 kr44.08

~~Bedes forlade os positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

Hvis ikke, bedes du kontakte os,vil vi løse dit problem hurtigst muligt, Tak~~

Kvalitet, garanti:

Alle varer, du køber fra vores butik er 100% Brand Nye og eftermarked, fuldt kompatibel og udskiftes med originale del

Funktion:

Type: Motorcykel bremsegrebet Dækker Kobling Greb Frynse kvast

Brun PU Læder finish

Total Længde: 16.53"/ 420mm, Frynser foranstaltninger, 12 "/ 300 mm lang, mere specifik størrelse er som vist på billedet

Disse brun læder covers er en elegant måde at skabe din cykel en fantastisk spiller og kører godt,

Opholder sig sikker, uanset hvor vejen fører dig Snørebånd for en justerbar montering

Nem at installere.Ingen installation inluded.

Montering:

Universal fit for motorcykel modeller

Pakken indeholder:

Sælges i par

Betalingsbetingelser:

1.Vi accepterer KUN Alipay og skib vare(r) for at Alipay er kontrolleret adresse

2.Hvis skibet til Frederikshavn-oslo.dk adresse.Sørg venligst for, at din adresse i Frederikshavn-oslo.dk er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

4.Vores pris inkluderer ikke skatter og afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr(undtagen Gratis forsendelse).Vi vil sende varer inden for 3 arbejdsdage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.Så vil vi forbedre vores service med det samme.

FAQ

Vil dette element passer til min Motorcykel/Bil?

Vi vil en liste over de rigtige modeller i en beskrivelse af produktet, før du køber, skal du bekræfte det Tilbehør, der passer til din Motorcykel/bil.

Hvis du stadig ikke sikker på om det, kan du overveje at kontakte en tekniker, før du bestiller, for at være sikker på den passer.

Kan jeg stole på det billede offentliggjort?

Alle billeder er 100% oprindelige taget af vores photogarphers.

Farver kan være forskellig på grund af variationer mellem den computer, der overvåger indstilling og nøgne øjne farve forskel.


  • Item Bredde: 5
  • Item Højde: 8
  • Element Vægt: 20
  • Materiale Type: Læder
  • Item Længde: 15
  • Model Navn: OT01411
  • Element Type: Dækker & Dekorative Lister
  • Motobike Gøre: Universal
  • Mærke: TrichTu Montere

Tags: hæl harley-davidson dyna, motorcykel fatbar styr risers, harlley davidson dele, honda abe z50, harley davidson, vind honda vfr 800 vtec, davidson harley sportster, harley politiet, harley chopper, tilbehør yamaha.

Nico El Loko1
2020-09-15
5/5

Du kan også gerne