300W 20A ZVS Induktion Varme Modul Ikke Har Behov for Vandhaner High-Power Høj Spænding Generator Driver yrelsen

kr61.80 kr82.42

300W 20A ZVS Induktion Varme Modul Ikke Har Behov for Vandhaner High-Power Høj Spænding Generator Driver Bestyrelsen

1. Dette modul er en afsluttet ZVS bord uden vandhaner.Fremstillet af 1,6 MM dobbelt-sidet glas fiber board med stabil netic ring performance

2. Alt for meget strøm, og tin i bunden af printpladen (kan bruges til induktion varme for at undgå udbrændthed til induktion varme, maksimal effekt 300W (12V induktion varme)

3 Det anbefales at bruge et skift strømforsyning med et input af 12V10A eller mere.Denne spænding er spændingen under drift, er ikke den spænding, når strømmen er ingen-belastning!

4. Kontroller at alle forbindelser er korrekte, og de positive og negative poler netledningen er ikke omvendt.Efter tilslutning af belastning (heating coil eller høj spænding pakke), og tænd for strømmen igen!Ingen strøm kan leveres uden belastning!Nej-belastning magt vil dae!Du må ikke starte op direkte uden belastning

5. I induktion varme, på grund af den varme, vask, det vil vare længere end den almindelige mini ZVS.Vær opmærksom på at temperaturen er for høj til at slukke og cool.Fordi den nuværende er relativt stort under induktion varme, spolen varme er også relativt stor.Når varme, en del af den varme, der genereres ved den opvarmede genstand vil blive overført til varmespiral, og temperaturen af varme spole vil være meget højt i lang tid.

Navn: ZVS Bestyrelsen

Spænding: DC12V

Max.Strøm: 20A

Max.Effekt: 300W

farve:Foto Farve

materiale:ABS

størrelse:8x9cm

Pakkens Indhold:

1xInduction Bestyrelsen Varme Modul

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.


  • Kompatibel Mærke/Model: INGEN
  • Mærke: Fasdga

Tags: ih induktion varmelegeme, zvs mini, tssop16, 42v magt, bestyrelsen induktion, bestyrelsen tesla, a4988, parson, stm8s105, 1000w zvs.

Sapraliev
2020-10-06
5/5
Excellent goods at a reasonable price. Recommend.
Yunus 93
2020-12-03
5/5
Ok, the product work fine

Du kan også gerne