Bagning værktøjer til kager 9-hullers semi-cylindriske form form silikone mousse Hvid Wienerbrød Jelly Kage forme Kage 29.6*17.2*3.5 cm

kr31.84 kr39.35

Velkommen til min butik Glade forsendelse

Der er mange stilarter, kan du vælge,kan du tjekke vores store link:

Bagning værktøjer til kager 9-hullers semi-cylindriske form form silikone mousse Hvid Wienerbrød Jelly Kage forme Kage 29.6*17.2*3.5 cm

produkt beskrivelse:

(1) brug af høj-kvalitets silikone materiale, og gennem FDA og SGS certificering.

(2) kan modstå de temperaturområde: -40 ~ 230 grader Celsius.

(3) smagløst, ikke-giftige, støvbeskyttet, hårde, vandtætte, lette at rengøre.

(4) Sikker i ovn, mikroovn, opvaskemaskine og køleskab.

(5) let at håndtere.

(6)Størrelse:approx29.6*17.2*3.5 cm

【Brug og vedligeholdelse】:

1. Efter hver brug, skal du bruge varmt vand (fortyndet mad cleaner), eller i opvaskemaskine til at rengøre, skal du ikke bruge slibende rengøringsmiddel eller skum rengøring.Sørg for, at silikone cup er tør, inden hver anvendelse og opbevaring.

2. Bagning silikone cup skal være placeret separat på bageplade.Tør ikke formen, for eksempel, for en 6-dør, hvis der kun tre moduler, der er brugt, den anden tre moduler skal være fyldt med vand.Ellers vil det forårsage skimmel at blive bagt dårlig, hvilket resulterer i lavere levetid.For at sikre, at det færdige produkt for at opnå den bedste bagning effekt, i bagning, før det første lag af silica gel kop forsigtigt at sprøjte en lille mængde af anti-stikning pan olie.

3. Når bagning er udført, skal du fjerne hele bageplade fra ovnen og læg de ristede produkt på nettet til at blive afkølet, indtil den er helt afkølet!

4. Silikone kopper kan kun anvendes i ovne, ovne, mikrobølgeovne, og det er strengt forbudt for direkte brug af gas, brand eller power, og direkte over den varme plade eller grill under brug!

5. Brug ikke kniv eller andre våben til silikone produkter og undgå stress, træk!

6. På grund af statisk elektricitet, silikone formen er nem at holde aske, hvis ikke det var for lang tid, det er bedst placeret i solen uden direkte papir box!

Service 1. Din tilfredshed er Vores mål. 2. Vi er dedikerede til at tilbyde vores kunder den sikreste og nemmeste købsoplevelse. 3. Vi tilbyder dig de nyeste design med stort udvalg af stilarter og farver for alle dine behov.

Forsendelse Vi sender produkterne med i 7 arbejdsdage efter systemet bekræfter din betaling. 1. Kina Post Air Mail: 10-60 dage i normal tilstand ( travl sæson,dårligt vejr vil føre til forsinkelse) 2. Vi tilbyder Hurtig, men kunden skal betale for taxs i Told,som DHL,ePacket,e-EMS, (Hvis der er skattemæssige spørgsmål,venligst samarbejde med skik,vil vi lave værdien af pakken til aviod det at reducere det for dig) returret: 1. Kontakt os og sende os billeder, hvis der er nogen problemer, Vi tilbyder 100% tilfredsstillelse på dit køb 2. Hvis du ikke er tilfreds med varen, kan du sende det tilbage, og du er nødt til at betale for porto for at returnere 3. Diffrences i farve kan være forårsaget af forskellige årsager, såsom farve refleksion på forskellige skærme, belysning, baggrund og ect.feedbacks:

Du må ikke forlade os negative feedbacks, hvis du ikke er tilfreds med vores produkter eller service,

kontakt os for at løse problemer, for det første, vil vi løse problemet og give dig en tilfreds løsning ,

Tak så meget!!


 • Bager & Konditor Værktøjer Type: Bagning Skær
 • Certificering: CE / EU
 • Features1: Smagløst, ikke-giftige, støvbeskyttet, holdbar, uigennemtrængelige
 • Model-Nummer: NL1704034l
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Størrelse: approx29.6*17.2*3.5 cm
 • Type: Bager & Konditor Værktøjer
 • Kit Antal: 1
 • Materiale: Silikone
 • Kan modstå temperaturen udvalg: -40 ~ 230 grader Celsius
 • farve: så vis/hvid
 • Features2: Pengeskab i ovn, mikroovn, opvaskemaskine og køleskab
 • Funktion: Øko-Venligt
 • Stil: 9-hullers semi-cylindriske form

Tags: silikolove chokolade skimmel kage, bages pan, sillicone skimmel kage, bageri skimmel silicium, kage, formen silikon, 3d-formen sæt, forme til reposteria og wienerbrød, form silicium, store silikone formen blomst.

Du kan også gerne